< P O N I E D Z I A Ł E K 16.10.2017
- Zupa ryżanka
- Ziemniaki z koperkiem
- Kotlet panierowany z piersi indyka
- Mizeria / marchewki mini parowane
- Kisiel wiśniowy / woda z cytryną i limoną
- Monte czekoladowe
W T O R E K 17.10.2017
- Zupa krem z cukinii żółtej i zielonej z groszkiem ptysiowym
- Spaghetti z mięsem i sosem bolognese
- Soki wyciskane ze świeżych owoców / woda z pomarańczą
- Brzoskwinia w syropie
Ś R O D A 18.10.2017
- Zupa z czerwonej soczewicy z ziemniakami
- Naleśniki z serem i polewą truskawkową
- Herbata z cytryną / woda z pomarańczą
- Śliwka
C Z W A R T E K 19.10.2017
- Zupa szczawiowa z jajkiem
- Kluski śląskie
- Cielęcina gotowana z warzywami
- Surówka z białej kapusty, papryki, jabłek / buraczki gotowane
- Kompot śliwkowy / woda z limoną i pomarańczą
- Mufinka
P I Ą T E K 20.10.2017
- Zupa ogórkowa
- Ziemniaki z koperkiem
- Polędwiczki z dorsza pieczone
- Surówka z warzyw mieszanych
- Kompot z owoców mieszanych / woda z cytryną i limoną
- Banan
>Zastrzegamy zmiany w jadłospisie
Renata Macieja - kierownik stołówki
« poprzednia | następna » |
---|