Błąd
  • Nieudane wczytanie danych z kanału informacyjnego.
  • Nieudane wczytanie danych z kanału informacyjnego.
Obiady

Harmonogram obiadowy

Email Drukuj PDF

Harmonogram obiadowy na rok szkolny 2017/2018

Obiady wydawane są w godz. 11.30 – 14.20

1 przerwa obiadowa 11.50 – jedzą klasy 3, 4 i 5 szkoły podstawowej

2 przerwa obiadowa 13.00 – jedzą klasy 6, 7 i  Gimnazjum

3 przerwa obiadowa 14.10 – jedzą klasy, które rozpoczynają lekcję po południu

 

Kl.0, 1 i 2 przychodzą na obiad z nauczycielem (harmonogram posiada wychowawca klasy)

 

Jeżeli klasy 6, 7 i Gimnazjum, kończą lekcje przed pierwszą przerwą obiadową, na obiad wchodzą dopiero po przerwie.

 

Płatności za obiady

Email Drukuj PDF

Od 1 września 2017r. Szkoła Podstawowa w Nowej

Iwicznej

Sprzedaż abonamentów na październik 2017r

od 01.10.2017r.     do 05.10.2017r.

PRZELEWY NA KONTA INDYWIDUALNE

( to które dziecko miało w poprzednim roku )

Kasa przy portierni czynna

w godzinach od 7.30  do  11.00

Abonament obiadowy za październik 2017r.

Wynosi  132,00zł ( 22 dni)


Cena obiadu dla ucznia w abonamencie wynosi 6.00 zł

Cena obiadu jednorazowego dla ucznia wynosi 7.00 zł

Luiza Adamczyk

 

Regulamin stołówki

Email Drukuj PDF

Regulamin stołówki

1. Opłata za obiady stanowi iloczyn dziennej stawki żywieniowej i liczby dni żywieniowych w danym miesiącu.

Wpłaty za abonamenty obiadowe przyjmowane będą do 05-ego każdego miesiąca:

- gotówkowe w kasie (przy portierni) w godzinach 7:30- 11:00

- przelewowe na  indywidualne konto bankowe (w tytule przelewu należy wpisać: imię i nazwisko dziecka ,  klasę  , miesiąc za który jest dokonywana wpłata).

Jeżeli nie będą przestrzegane terminy wpłat, dziecko zostanie wypisane z obiadów.

Więcej…
 

Jadłospis 16.10.2017- 20.10.2017

Email Drukuj PDF

< P O N I E D Z I A Ł E K 16.10.2017

  • Zupa ryżanka
  • Ziemniaki z koperkiem
  • Kotlet panierowany z piersi indyka
  • Mizeria / marchewki mini parowane
  • Kisiel wiśniowy / woda z cytryną i limoną
  • Monte czekoladowe

W T O R E K 17.10.2017

  • Zupa krem z cukinii żółtej i zielonej z groszkiem ptysiowym
  • Spaghetti z mięsem i sosem bolognese
  • Soki wyciskane ze świeżych owoców / woda z pomarańczą
  • Brzoskwinia w syropie

Ś R O D A 18.10.2017

  • Zupa z czerwonej soczewicy z ziemniakami
  • Naleśniki z serem i polewą truskawkową
  • Herbata z cytryną / woda z pomarańczą
  • Śliwka

C Z W A R T E K 19.10.2017

  • Zupa szczawiowa z jajkiem
  • Kluski śląskie
  • Cielęcina gotowana z warzywami
  • Surówka z białej kapusty, papryki, jabłek / buraczki gotowane
  • Kompot śliwkowy / woda z limoną i pomarańczą
  • Mufinka

P I Ą T E K 20.10.2017

  • Zupa ogórkowa
  • Ziemniaki z koperkiem
  • Polędwiczki z dorsza pieczone
  • Surówka z warzyw mieszanych
  • Kompot z owoców mieszanych / woda z cytryną i limoną
  • Banan

 

>Zastrzegamy zmiany w jadłospisie

Renata Macieja - kierownik stołówki